Russell Hill Road

An urban row house was completely updated with custom finishes to make this house feel more like a home.

Building Size: 3,650 square feet
Construction Duration: 4 Months
Location: Toronto, Ontario

Russell Hill Road Kitchen

Project Information

Even though access was limited for this project, this renovation ensured that our clients’ priorities were addressed and built into their space. In addition to updated flooring throughout the building as well as a new heating and cooling system, standout touches were included such as custom millwork throughout the space and a clerestory window in the master bathroom to capture as much natural light as possible.

Russell Hill Road Basement Bathroom
Russell Hill Road Dining Room

Project Team

Construction Management: Cliff and Evans Ltd.
Consulting Engineers: Atkins + Van Groll
Interior Design: Kate Zeidler Interior Design
Request a Call Back
Request a Call Back






* By checking this box, I consent to receiving e-mails or texts to respond to my inquiry or to provide me with promotional information from Cliff and Evans Ltd. I also consent to the Cliff and Evans Privacy Policy and Terms of Use.

Request a Call Back






* By checking this box, I consent to receiving e-mails or texts to respond to my inquiry or to provide me with promotional information from Cliff and Evans Ltd. I also consent to the Cliff and Evans Privacy Policy and Terms of Use.