Wilson Park Road

Century home renovation and addition near High Park to convert a multi-unit building back into a single-family dwelling.

Building Size: 3,280 square feet
Construction Duration: 10 Months
Location: Toronto, Ontario

Wilson Park Road Clean Kitchen

Project Information

We had to make thoughtful decisions to convert this multi-unit building back into a single-family home. The finishes were taken back to the studs so that we could repair the structure and install new systems in the building. Most importantly, we carefully restored the historic staircase, railing and fireplace to preserve some of the iconic features of the space that our clients cherished.

Wilson Park Road Dining Room

Project Team

Construction Management: Cliff and Evans Ltd.
Consulting Engineers: Atkins + Van Groll
Architect: Christopher Walker Architect
Request a Call Back
Request a Call Back






* By checking this box, I consent to receiving e-mails or texts to respond to my inquiry or to provide me with promotional information from Cliff and Evans Ltd. I also consent to the Cliff and Evans Privacy Policy and Terms of Use.

Request a Call Back






* By checking this box, I consent to receiving e-mails or texts to respond to my inquiry or to provide me with promotional information from Cliff and Evans Ltd. I also consent to the Cliff and Evans Privacy Policy and Terms of Use.